saraaix.blogg.se

Välkommen hit och följ mig under min tid i sköna Aix-en-Provence! :)

Utflykt och en liten uns text

Publicerad 2016-05-29 17:01:03 i Allmänt, Resor, bilder, vänner,






Gårdagen spenderades i La Ciotat med ett härligt gäng ungdomar från det kristna studentboendet i Aix. Det blev picknick, volleyboll, glass (så klart!) och bad (för de andra, det var för kallt för min smak, haha). 

Saras Bedömning; 5/5 glassar








Idag har jag varit i kyrkan, och efter det hängde jag med Abigaël och hennes familj, i Marseille, på söndagslunch. Är dock på väg hem nu och får se vad jag ska hitta på. Kanske blir det att jag går på konsert, som Universitetsorkestern här i Aix bjuder på, eller kanske monopol med Eugénie & Solène??? Lite oklart än så länge ;) 


Nu är det bara drygt 2 veckor kvar här i Frankrike, sen åker jag hem. Helt sjuk! Jättetråkigt att lämna allt, men samtidigt lite skönt ;) Kul att träffa familj och vänner igen och så ;)

Jag vet att jag inte skrivit så mycket känslor och sånt på bloggen. Inte så mycket text över huvudtaget (enligt mig iaf) och det har delvis varit av lathet, delvis för att jag inte velat tråka ut de få läsare jag har med ointressanta vardagliga fraser... Men sen har jag väl också känt att jag inte riktigt velat ha bloggen som en dagbok (vilket iofs hade kunnat va intressant på sitt sätt, det med)... Har väl snarare velat ha den för att i bildväg uppdatera min omgivning om lite av det som händer i mitt liv i södern.

Men, men. Snart lämnar jag Aix, med ett kluvet hjärta. För jag älskar Provence i så mycket, och samtidigt så har det inte alltid varit helt enkelt att anpassa sig till ett nytt land med ny kultur och främmande språk, människor, mat och allt annat vad det innebär...

Jag måste erkänna att jag i smyg också tycker det ska bli lite spännande att komma hem igen ;) men usch, kan inte fatta att jag redan ska lämna allt här snart med. Sorgligt! Snyft! Åh, är så kluven! 

Nä, nu får det räcka! Skulle vilja skriva mer men nu måste jag gå av bussen!!!! 

Vi hörs!!!

Sist men inte minst; GRATTIS PÅ MORSDAG VÄRLDENS BÄSTA, ÄLSKADE MAMMA!!!!!!!!!!! 💜💜💜

Om

Min profilbild

Sara Imberg

Salut! Sara heter jag. För tillfället befinner jag mig i Aix-en-Provence i södra Frankrike. Går på IS ( international school- och ingenting annat! haha) där jag under ett halvår kommer plugga franska :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela